Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

tags

    No tags have been specified yet.

Aktívne filtre

Availability: 77 In Stock

100% extra panenský olivový olej Elaiogi z Peloponézu. Objem: 5l v plechovej nádobe. Veľmi zaujímavý a mimoriadne jemný extra panenský olivový olej z Peloponézu. V jeho chuti a vôni sa prejavujú typické prvky olejov z Peloponézu - dencentná olivová aróma, jemná lahodná chuť s ľahko štiplavým záverom. Acidita: <0.8%. 

Availability: 100 In Stock

Čierne olivy z gréckej oblasti KALAMATA sú špecifické svojím špicatým podlhovastým tvarom a veľmi malou špicatou kôstkou. Majú preto veľa dužiny! Ich jedinečná a dokonalá chuť je preslávená po celom svete. Sú najznámejšími a najobľúbenejšími gréckymi olivami. Olivy sú vyrobené a zabalené originálne priamo v Grécku! Na stôl sa Vám preto dostane tá najvyššia možná kvalita a originálna grécka chuť. ZLOŽENIE: čierne olivy Kalamata s kôstkou 93%, olivový olej 4%, ocot 2,5%, oregano 0,5%. 

Availability: 100 In Stock

Olivy sú originál vyrobené a zabalené priamo v Grécku, takže sa Vám na Váš stôl dostane tá najvyššia možná kvalita a originálna grécka chuť! Zloženie: zelené vykôstkované olivy 86%, slnečnicový olej 12%, bazalka 0,25%, tymian 0,25%, soľ, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina mliečna. Hmotnosť: 100 g. Hmotnosť po odkvapkaní: 90 g. 

Availability: 100 In Stock

OLIVY plnené syrom FETA A MIZITHRA 290 g Skvelé gréckej veľké zelené olivy z Chalkidiki, plnené lahodnými gréckymi syrmi Feta a Mizithra, chuť je navyše ľahko podtrhnutá gréckymi bylinkami. Neodmysliteľne patrí k tým najlepším gréckym vínam ako chuťovka. Zloženie: zelené vykôstkované olivy z Chalkidiki 52,76%, slnečnicový olej 37,9%, syr Feta 7,6%, syr Mizithra 1,4%, upravený zemiakový škrob, oregano, morská soľ, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina mliečna . Hmotnosť po odkvapkaní: 180 g. 

Availability: 105 In Stock

Táto tradičná grécka špecialita sa prirpavuje tak, že sa rozpolené paradajky nechajú usušiť na slnku a potom sa rozmixujú s olivovoým olejom, blyinkami a vínnym muštom pre dokonalú chuť.  Takto pripravenu pomazánku môžeme použiť na predjedlá, cestovín alebo ako originálny dip k nachos alebo čipsom. 

Sme na sociálnych sieťach!

Pozri čo máme nové!

Facebook Youtube Instagram