10Grécke krájané paradajky v paradajkovej šťave. Vyrobené z dokonale zrelých paradajok.
Grécke špeciality
Počet produktov: 13
Olivy bez kôstky,plnené mandlami.
Čierne olivy z gréckej oblasti KALAMATA sú špecifické svojím špicatým podlhovastým tvarom a veľmi malou špicatou kôstkou. Majú preto veľa dužiny! Ich jedinečná a dokonalá chuť je preslávená po celom svete. Sú najznámejšími a najobľúbenejšími gréckymi olivami. Olivy sú vyrobené a zabalené originálne priamo v Grécku! Na stôl sa Vám preto dostane tá najvyššia možná kvalita a originálna grécka chuť. ZLOŽENIE: čierne olivy Kalamata s kôstkou 93%, olivový olej 4%, ocot 2,5%, oregano 0,5%.
Olivy sú originál vyrobené a zabalené priamo v Grécku, takže sa Vám na Váš stôl dostane tá najvyššia možná kvalita a originálna grécka chuť! Zloženie: zelené vykôstkované olivy 86%, slnečnicový olej 12%, bazalka 0,25%, tymian 0,25%, soľ, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina mliečna. Hmotnosť: 100 g. Hmotnosť po odkvapkaní: 90 g.
OLIVY plnené syrom FETA A MIZITHRA 290 g Skvelé gréckej veľké zelené olivy z Chalkidiki, plnené lahodnými gréckymi syrmi Feta a Mizithra, chuť je navyše ľahko podtrhnutá gréckymi bylinkami. Neodmysliteľne patrí k tým najlepším gréckym vínam ako chuťovka. Zloženie: zelené vykôstkované olivy z Chalkidiki 52,76%, slnečnicový olej 37,9%, syr Feta 7,6%, syr Mizithra 1,4%, upravený zemiakový škrob, oregano, morská soľ, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina mliečna . Hmotnosť po odkvapkaní: 180 g.
Táto tradičná grécka špecialita sa prirpavuje tak, že sa rozpolené paradajky nechajú usušiť na slnku a potom sa rozmixujú s olivovoým olejom, blyinkami a vínnym muštom pre dokonalú chuť. Takto pripravenu pomazánku môžeme použiť na predjedlá, cestovín alebo ako originálny dip k nachos alebo čipsom.
Mix zelených a čiernych olív.
Veľké biele fazule v paradajkovej omáčke.
Prémiový extra panenský olivový olej Critida z Kréty s chilli paprikou nájde široké využitie v zážitkovej gastronómii, ale aj v bežnom varení - skvele sa hodí nielen do šalátov, ale predovšetkým pre prípravu najrôznejších pokrmov, na nakladanie mäsa a do marinád. Skúste týmto olejom ľahko zakvapnúť syr Feta (či iný slaný syr tohto typu) a nechajte zapiecť v rúre. Kuracie mäso, či už ako minútka či pečené kura, s týmto fantastickým olejom získa úplne iný rozmer!